رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.
دکتر کنوک
امتیاز دهید
5 / 4.2
با 48 رای
نویسنده:
مترجم:
محمد قاضی
امتیاز دهید
5 / 4.2
با 48 رای
نمایش­نامه­ دکتر کنوک ما را به جهانی پرتاب می­کند که تزویر و طمع از اصول پذیرفته شده­ آن است. آدمی در دستان دکتر کنوک، که نماد دست نامرئی و بازیگر پشت پرده است، بدل به موجود ساده لوحی می­شود که می توان او را با خنده ­ها و لبخندها به دنیایی خیالی و پر اوهام کشاند و خلع سلاحش کرد و همچون ابزاری به ­کارش گرفت. زود باوری آدمی شاکله نمایش­نامه است و نویسنده با چیره دستی نشان می­دهد که چگونه فریب مردم به خود کامگی فردی منتهی می­ شود که از رهگذر آن به راحتی می­توان متحدان و ریزه­ خوارانی برای خود دست و پا کرد و فریب خوردگان را در جهل مطلق سرمست گرداند. این کار همانا رام کردن ساده­ لوحان است به دست نیرنگ­بازان.

خلاصه‌ی ماجرا از این قراراست، که در یک بخش کوچک به نام سن موریس طبیب سالخورده و جا افتاده‌یی مشغول به کار است به نام دکتر پارپاله، طبیبی جوان و تازه نفس و جاه طلب به نام دکتر کنوک، مطب ایشان را به مدت یک سالی اجاره می‌کند و قرار می‌شود حق‌الاجاره را سه ماه به سه ماه به دکتر پارپاله بپردازد. دکتر پارپاله طبیبی بوده مردم دار، قانع و کم و بیش بی‌حال، که متناسب با حال مردم اکثراً هم به صورت نسیه کار می‌کرده، حتی مردم ویزیت سالانه‌شان را در روز سن میشل که مناسبتی مذهبی بوده، می‌پرداخته‌اند، به هر تقدیر امور درمانی مردم را بدون مشکل عمده‌یی اداره می‌کرده است. دکتر کنوک نمونه‌یی است از هزارانی که در گوشه و کنار جهان به خالی کردن جیب مردم مشغول‌اند...
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:

کتاب‌های مرتبط

افسانه برهوت
افسانه برهوت
5 امتیاز
از 2 رای
پرمتوس در بند
پرمتوس در بند
4.3 امتیاز
از 11 رای
مسافران
مسافران
4.6 امتیاز
از 45 رای
سه نمایشنامه
سه نمایشنامه
4.1 امتیاز
از 19 رای
عیش و نیستی
عیش و نیستی
4.2 امتیاز
از 31 رای
خوشبختی در ساعت 6 بامداد
خوشبختی در ساعت 6 بامداد
3.9 امتیاز
از 128 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی دکتر کنوک

تعداد دیدگاه‌ها:
3
سلام به دوستان و تشکر از آپلود کننده ی محترم
ضمن احترام به دوست عزیزی که در مورد کتاب توضیح نوشتن و تشکر از توضیح ایشان باید عرض کنم :
با خواندن توضیحات ایشان به شک افتادم و با مراجعه به لینکی که لطف کرده ن متوجه شدم واژه ای که مورد نظر ایشون بوده ( اونانیمیسم ) بوده نه (اونانیسم).(ناگفته نگذارم که اولین بار از طریق همین نشانی و به لطف همین دوست با اصطلاح اونانیمیسم آشنا شدم)
(اونانیسم) اسمی است که روانشناس ها برای مردان معتاد به (self abuse) به کار می برند و اگر اشتباه نکنم از اسم (اونان) گرفته شده که از شخصیت های کتاب مقدس بوده و چون مجبور بوده مطابق رسوم بعد از مرگ برادرش با همسر برادرش ازدواج کند ....
با درود
از دوستان کتابناکی عزیز اگر کسی کتاب (دزد در جنگل نیست)نوشته آسترید لیندگرن را دارند ، محبت نموده این کتاب را برای دانلود بگذارند .
با سپاس از دوستان.
با تشکر از در اختیار قرار دادن این کتاب.
فکر کنم لازمه که بگم لویى فاریگول معروف به ژول رومن پایه گذار مکتب ادبی اونانیسم هستش. نظریه‏ ای مبتنی بر اینکه برای نگاه کردن به فرد باید اجتماعی را که در آن قرار گرفته مورد توجه قرار داد.
در نظر ژول رومن وحدت و یک‏پارچگی در شهرهای بزرگ است که شعور و ادراک فرد را با چرخ‏های خود به حرکت در می‏ آورد و به دلخواه خود برای آن قالبی معین می‏ سازد. به عقیده رومَنْ به بشر نباید به طور جداگانه و انفرادی نگریست، بلکه فرد در هر دوره در جمع مستهلک و حل می‏شود. پس باید به جای تحلیل روح فردی، روح جامعه را به طور کلی مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.
در مورد اونانیسم به سایت زیر مراجعه فرمائید:
http://saagharesokoot.blogfa.com/post-25.aspx
در مورد کتاب دکتر کنوک و یا «دکتر کنوک یا پیروزی علم پزشکی» به سایت زیر مراجعه کنید:
http://mesbahifar.blogfa.com/post-11.aspx
دکتر کنوک
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک