رسته‌ها
هنر حاضر جوابی و طنازی
امتیاز دهید
5 / 0
با 0 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 0
با 0 رای
کتاب «هنر حاضر جوابی و طنازی» با عنوان اصلی The Art of Witty Banter نوشته‌ی پاتریک کینگ، یک راهنمای کاربردی برای بهتر حرف زدن، شوخ‌طبع‌تر بودن و ایجاد مکالمه‌های جذاب است. نویسنده که در زمینه‌ی مهارت‌های اجتماعی و رفتارشناسی تخصص دارد، در این کتاب توضیح می‌دهد که چگونه می‌شود از مکالمه‌های خشک و کوتاه عبور کرد و وارد گفت‌وگوهایی شد که هم شما و هم طرف مقابل از آن لذت ببرید. او به‌جای تکیه بر مهارت‌های ذاتی، تکنیک‌هایی عملی پیشنهاد می‌کند؛ مثل استفاده از پرسش‌های باز، واکنش‌های هوشمندانه، ساختن «قلاب‌های مکالمه»، و پیدا کردن زاویه‌های غیرمنتظره برای ادامه‌ی صحبت.
کتاب روی این نکته تاکید دارد که شوخ‌طبعی و بذله‌گویی چیزی مادرزادی نیست، بلکه مهارتی قابل تمرین است که با مشاهده، تکرار و جرئت آزمودن در جمع بهتر می‌شود.
فضای کتاب ساده، دوستانه و قابل فهم است و بیشتر مناسب کسانی است که می‌خواهند از سکوت‌های اذیت‌کننده در مکالمه خلاص شوند، اعتمادبه‌نفس اجتماعی‌شان را بالا ببرند و در جمع‌ها آدمی جذاب‌تر و راحت‌تر باشند.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
143
آپلود شده توسط:
Ketabnak
Ketabnak
1404/08/25

کتاب‌های مرتبط

۲۵۰ راه برای گفتن نه
۲۵۰ راه برای گفتن نه
3.5 امتیاز
از 6 رای
هنر همیشه بر حق بودن
هنر همیشه بر حق بودن
4.5 امتیاز
از 68 رای
ارتباط موثر
ارتباط موثر
4.5 امتیاز
از 148 رای
خلاصه کتاب تاثیر مثبت
خلاصه کتاب تاثیر مثبت
0 امتیاز
از 0 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی هنر حاضر جوابی و طنازی

تعداد دیدگاه‌ها:
0
دیدگاهی درج نشده؛ شما نخستین نگارنده باشید.

دانلود رایگان

اگر عضو نیستید در کمتر از یک دقیقه عضو شوید و کتاب اول خود را رایگان دریافت کنید.

ورود / ثبت‌نام

دانلود بدون معطلی

این کتاب را بدون نیاز به عضویت، خریداری کنید. پیش از خرید، می‌توانید از طریق گزینه مطالعه آنلاین، صفحاتی از کتاب را مشاهده کنید.

خرید   59,000 تومان
هنر حاضر جوابی و طنازی
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک