رسته‌ها
اصول علم بلاغت در زبان فارسی
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 7 رای
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 7 رای
اصول علم بلاغت در زبان فارسی کتابی از غلامحسین رضانژاد است که در سال ۱۳۶۷ منتشر و در مراسم کتاب سال جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان کتاب برگزیده معرفی شد.

برگرفته از مقدمه کتاب:
بی هیچ شائبه اغراق و نارواگویی، زبان و ادبیات پربرکت و بی نیاز فارسی، آکنده از قوانین و اصول بلاغت، و سرشار از قواعد دقیق و باریک فصاحت می باشد. و بزرگان ادب و خداوندان سخن دری که یاد آنها در دلها باد، در برومند کردن این درخت گشن و کهن ریشه، هیچ گونه تن آسایی و غلفت روا نداشته؛ پس بر اخلاف است که سعی آنان را مهمل نگذاشته و به نوبت خود در حفظ و پرورش این درخت تناور که سایه گستر این بوم و بر و حافظ مرزهای مادی و معنوی ما می باشد، به کوششی فراگیر و تلاشی گسترده، دست زنند...
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
665
آپلود شده توسط:
sasanpeter1949
sasanpeter1949
1401/04/01

کتاب‌های مرتبط

شرح غزل های حافظ - جلد 1
شرح غزل های حافظ - جلد 1
4.3 امتیاز
از 16 رای
فن سخنوری گرگیاس
فن سخنوری گرگیاس
4.2 امتیاز
از 11 رای
آموزش فن سخن گفتن
آموزش فن سخن گفتن
4 امتیاز
از 3 رای
روانکاوی آتش
روانکاوی آتش
4.6 امتیاز
از 22 رای
از دریچه نقد - جلد 3
از دریچه نقد - جلد 3
4.8 امتیاز
از 26 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی اصول علم بلاغت در زبان فارسی

تعداد دیدگاه‌ها:
1
غلامحسین رضانژاد متخلص به نوشین، پژوهشگر و ادیب و حقوقدان، زاده ۱۳۱۳ در اراک در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ از دنیا رفت.او تحصیلات مقدماتی را در اراک و متوسطه را در تهران به پایان رسانید و پس از آن در دانشکده حقوق دانشگاه تهران ادامه تحصیل داد و توانست در این رشته درجه لیسانس را دریافت کند. رضانژاد در کنار تحصیلات دانشگاهی، علوم حوزوی را نیز در محضر استادانی مانند حاج شیخ محمدعلی حکیم شیرازی ذهبی، شیخ محمد سنگلجی، محمود شهابی و سیدابوالحسن رفیعی قزوینی فراگرفت.او علاوه بر مطالعات حقوقی و فلسفی در وادی شعر و ادب نیز فعالیت داشت و اشعارش را با تخلص (نوشین) عرضه می‌کرد. همچنین وکیل پایه یک دادگستری بود.از جمله آثار و مکتوبات رضانژاد می‌توان به کتاب‌های «حکمت‌نامه یا شرح کبیر بر متن و شرح و حواشی منظومه حکمت ملاهادی سبزواری»، «حکیم سبزواری (زندگی، آثار و فلسفه)»، «تمهید المبانی»، «تفسیر کبیر بر سوره سبع المثانی»، «هدایه الامم»، «شرح فصوص‌الحکم ابن عربی» و «مجموعه حواشی و تعلیقات حکیم متأله مرحوم سیدابوالحسن رفیعی قزوینی بر ۱۹ کتاب کلامی، فلسفی و حکمی حکمای متأخّر و قدیم» اشاره کرد.«اصول علم بلاغت در زبان فارسی» او در سال ۱۳۶۸ شمسی، به‌عنوان کتاب سال انتخاب شد.
اصول علم بلاغت در زبان فارسی
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک