رسته‌ها

غلامرضا کیوان سمیعی
(1292 - 1372 هـ.خ)

محقق، ادیب، نویسنده و شاعر
مشخصات:
نام واقعی:
غلامرضا کیوان سمیعی
سایر نام‌ها:
کیوان سمیعی
تاریخ تولد:
1292/00/00 خورشیدی
تاریخ درگذشت:
1372/00/00 خورشیدی (80 سالگی)
محل تولد:‌
کرمانشاه
جنسیت:‌
مرد
ژانر:‌
محقق فلسفه و عرفان و شاعر متخلص به کیوان
زندگی‌نامه
دوران کودکی و نوجوانی را در کرمانشاه مشغول تحصیل بود، همزمان تحصیل در دبیرستان به فراگیری عربی و دروس حوزوی پرداخت معلم وی در این رشته سید محمد میبدی از علمای ساکن کرمانشاه بود. سپس به قم رفت و نزد سید محمد حجت کوه‌کمری و محمدعلی شاه‌آبادی به فراگیری دروس حوزوی مشغول گردید. بعد از چند سال عازم تهران گردید و از محضر شیخ عبدالله حائری (رحمت علیشاه) و بخصوص عباسعلی کیوان قزوینی استفاده فراوان برد. بعد از چهار سال از تهران مجدداً عازم کرمانشاه شد و در درس حیدرقلی خان سردار کابلی حاضر می‌شد. بنا به گفته خودش تقریباً تمام اقطاب و سر سلسله‌های مشایخ صوفیه را از نزدیک دیده و گفتگو کرده بود ولی نتوانسته بود به هیچ‌یک دست ارادت بدهد. بعد از بازگشت به کرمانشاه در بانک کشاورزی استخدام شد و مدت ۳۰ سال امور حقوقی بانک را عهده‌دار بود. غلامرضا کیوان سمیعی در پی ابتلاء به سرطان حنجره در ۴ خرداد ۱۳۷۲ درگذشت و در قطعه مقبرهالشعرا، بهشت زهرا به خاک سپرده شد
بیشتر
ویرایش

آخرین دیدگاه‌ها

تعداد دیدگاه‌ها:
3

صد قیامت کرده برپا قامتش امروز و باز


بی خبر واعظ دم از غوغای فردا می زند


بخت بد بین می زند با دیگران ساغر ولی


وقت مستی سنگ خود بر ساغر ما می زند


نیست صوفی ذره ای آگه زِ حال نفس خویش


دم زِ راز آفرینش بی محابا می زند


مشکلش چون حل نشد از خانقاه و مدرسه


بعد از این کیوان درِ دیر و کلیسا می زند

از مسئولان ارجمند کتابناک تقاضا می شود سه ترجمه غلامرضا سمیعی(مترجم متوفی 1380) را  به بخش دیگری زیر نام این مترجم منتقل کند، امابقیه آثار از غلامرضا سمیعی کیوان مشهور به کیوان سمیعی(محقق متوفی 1372) است. در پیام قبلی هم به این موضوع اشاره کردم.با تشکر بسیار.
غلامرضا سمیعی مشهور به کیوان اهل کرمانشاه(متولد 1292 درگذشت 1372)پژوهشگر حوزه عرفان و فلسفه اسلامی و ایرانی و ادبیات فارسی و صاحب تالیفات متعدد   بود.

غلامرضا سمیعی(متولد1299 درگذشت 1380) اهل بروجرد مترجم زبان فرانسوی و ادبیات اروپا و  متون تاریخی و ایرانشناسی مانند«فلسفه حیات»آندره ژید،سفرنامه های دون گارسیا و کارلاسرنا نیز آثار متعددی منتشر شده است.

این دو را نباید با هم اشتباه کرد.با سپاس.

عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک