رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر شما صاحب حقوق مادی این کتاب هستید، می‌توانید اجازه نشر رایگان نسخه الکترونیکی آن را به ما بدهید یا آن را از طریق کتابناک به فروش برسانید.
برای اطلاعات بیشتر صفحه «شرایط و قوانین فروش» را مطالعه کنید.

نیروی اهرمنی اش : خنجر ظریف - جلد 2

نیروی اهرمنی اش : خنجر ظریف - جلد 2
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 371 رای
نویسنده:
مترجم:
فرزاد فربد
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 371 رای
✔️ کتاب دوم از سه گانه اصلی ، جلد سوم از ترجمه آن در ایران:

1. سپیده شمالی (کتاب اول/ اصلی ، جلد اول و دوم / ترجمه)
2. خنجر ظریف (کتاب دوم/ اصلی ، جلد سوم / ترجمه)
3. دوربین کهربایی (کتاب سوم / اصلی ، جلد چهارم و پنجم / ترجمه )

درباره سه گانه نیروی اهریمنی اش:
رمان سه گانه " نیروی اهریمنی اش " نوشته فیلیپ پولمن نمونه کاملی از رمانهای فانتزی مدرن وخیال انگیز است . قصه، ماجرای دختری نوجوان به نام لایرا است که در یکی از کالج های آکسفورد انگلیس زندگی می کند. او به واسطه اتفاقاتی به بخشی از گذشته اش پی می برد و وارد جهان های تازه می شود .
شیوه روایی و نیز مضمون اثر ارتباطی تنگاتنگ و پنهان با کمدی الهی دانته و بهشت گمشده جان میلتون دارد . داستان به سیاق ماجراهای افسانه ای آمیخته با ظواهر امروزی، مملو از تصاویر و نواهایی است که از لابلای سطور به گوش می رسد.
این تریلوژی ادبی به سبب مایه غنی فلسفی و روشنفکرانه اش و نیز به سبب قدرت تخیل نویسنده اش اعتبار ویژه ای نزد کتابخوان های جهان دارد.کتاب بازخوانی ساده ای از بهشت گمشده جان میلتون است. کلیت کتاب نیز درباره ساماندهی سپاه شر و قد علم کردن آن در مقابل سپاه خیر است. مرز بین خیر و شر در این اثر مشخص نیست. مضمون غالب داستان نیز ماجرای هبوط آدم از بهشت به زمین است. پولمن در این کتاب بر خلاف تالکین با دیدی مثبت به مفهوم بلوغ می نگرد و آن را مرحله جدیدی از زندگی آدم می داند.

حتی اگر علاقه‌ای به ادبیات فانتزی هم نداشته نباشید، این کتاب باز چیزی برای جذب شما خواهد داشت.کتابی که شرط می‌بندم تا مدت‌ها پس از تمام شدن، ذهن‌تان را رها نمی‌کند.

سه گانه نیروی اهریمنی‌اش کتابی متفاوت و برجسته‌است.
نیروی اهریمنی‌اش شامل، سپیده شمالی (در آمریکای شمالی با عنوان قطب نمای طلایی)، خنجر ظریف و دوربین کهربایی است. در اولین مجموعه (سپیده شمالی) وی توانست مدال کارنگی را به‌خاطر بهترین رمان کودک در سال ۱۹۹۵ در بریتانیا کسب کند.
در کتاب دوم (خنجر ظریف) او توانست دو جایزه Whitbread Prize را برای بهترین کتاب کودکان در سال ۲۰۰۱ و Whitbread Book of the Year در سال ۲۰۰۲ به خود اختصاص دهد، شایان ذکر است که این اولین کتاب کودکانی بود که توانست این جایزه را بدست آورد. این مجموعه در سال ۲۰۰۳ محبوبیت فوق العاده‌ای را کسب کرد و در بزرگترین نظر سنجی کتاب بی‌بی‌سی جایگاه سوم را به خود اختصاص داد.
داستان پولمن مورد حمایت برخی افراد سرشناس مذهبی همچون Rowan Williams, اسقف اعظم کانتربوری نیز قرار دارد. این عده بر این باور هستند که تصویری که پولمن در نیروی اهریمنی اش از کلیسا ارائه می دهد, در واقع حمله ای بر علیه تحجر مذهبی است, نه ضدیت با مسیحیت.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
maryam20mm
maryam20mm
1388/06/27

کتاب‌های مرتبط

درج دیدگاه مختص اعضا است! برای ورود به حساب خود اینجا و برای عضویت اینجا کلیک کنید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی نیروی اهرمنی اش : خنجر ظریف - جلد 2

تعداد دیدگاه‌ها:
11
این مجموعه رو من چند سال پیش خوندم.. همون سال اولی که ترجمه شد - که ترجمه خیلی خوبی هم بود انصافا کار فرزاد فربد...
ولی خیلی چیزاش هوز یادمه... خیلی اون موقع خوشم اومد از کتاب... هیجان خاصی داشت به خصوص همین جلد دومش... جدا از هیجان کلیت داستان هم جالب بود... مفاهیم و نشانه های کتاب مثل همین مفهوم غبار و ... خیلی ظریف و جالب استفاده شده بود... چیزی که در کتاب های مثل خودش کمتر دیده بودم... چیزی که از بقیه داستان های تخیلی زمان خودش جداش می کنه... ارزش خوندن رو داره واقعا!
به دوستانی هم که از نحوه روایت داستان ایراد میگیرن باید بگم کلا روایت سه گانه ها انجوریه... اصن مدلش همینه... شما اگه مثلا ارباب حلقه ها که تو این سبک دیگه سرآمد هستش هم بخونی و نوع روایت رو در هر جلد مقایسه بکنی میبینی که داستان تقریبا یه همچین روندی رو طی میکنه...
من نمی توانم کاملا موضوع را درک کنم و اتفاقاتی که در داستان می افتد را از یکدیگر تفتیش کنم همه چی خیلی در هم و هر فصل هم یه موجود عجیب دیگر به داستان اضافه می شه . در ضمن هر چه قدر هم که قوه تصورم بالا باشد نمی توانم چیز ها یی که در کتاب گفته را تصور کنم.:-(
از زحمات شما ممنونم و هنوز هیچیک از سری سه گانه نیروی اهریمنی اش رو نخوندم و فعلا فقط دانلود میکنم :-(
سلام.
کتاب دوم رو هم خوندم و حالا نظر خودم رو براتون می زارم.
این داستان پر از ایراد بود.
این داستان به نظرم از نظر زاویه ی دید مشکل داره چون طبق داستان زاویه ی دید دانای کله اما بعضی جاها خوصوصیات دانای کل محدود رو به خودش می گیره که این یه بی نظمیه.
مثل قضیه ی سینی شیر.
داستان خنجر ظریف به مراتب بدتر از داستان قبلیه.داستان قبل هم زیاد به دلم ننشست و فقط ذکاوت نویسنده رو حس کردم نه قدرت اون رو در نوشتن.در این داستان به یقین رسیدم که با نویسنده ای زبر دست رو در رو نیستم .هوشش بسیار بالاست و البته تخیلش اما توانایی بیان این تخیل رو به طور والایی نداره.و در بسیاری از جاهای داستا برای گریز از تله ای که در آن افتاده مجبور به تغییر شخصیت اعضای داستان می شه و افراد کنجکاو و با هوش را گاهی اوقات واقعا خنگ نشان می دهد تا داستانش در تله گیر نکند.مثل صفحه ی 144.
یا مثلا در صفحه ی 174 نویسنده حرف خودش و مه را نادیده می گیرد و پرتگاهی را آن طرف تر به لی نشان می دهد.بدون هیچ دردسری.
در صفحهی 313 گرومن یا همون پدر ویل بیان می کنه که چه طور وارد این دنیا شده ولی یک مشکل وجود داره اگر او با آمدن به این دنیا شیطان پیدا کرده پس چه طور لایرا در رفتن به آن دنیا شیطانش را از دست نداده و یا حتی اون مرد پیر که در دنیای انسان های فعلیست؟این هم مشکلی دیگر بر داستان.
نویسنده در جاهای زیادی حرف های خود را نقض کرده از جمله در صفحه ی 336که ابتدا می گوید صحنه تنفر انگیز بود و بعد بیان می کند که لایرا فرصت لذت بردن از صحنه را نداشت.
توی صفحه ی 456 میگه که مادر لایرا اشباح رو یه جورایی راضی کرده که بش کمک کنن.این کاملا دور از منطق قبلی داستانه که اشباه رو موجوداتی کم شعور و شکارچی نشان داده و این کار نویسنده باز هم برای فرار از خود داستان انجام شده.
حالا چیزی که از داستان تا به اینجا فهمیدم.
انگار فرشته ها دارند با خدا می جنگند و می خواهند از او انتقام بگیرند.
جالب است که تکامل انسان را به خود نسبت می دهند و به نظر من منظور همان تکامل عقلی یا آگاهی است پس فرشته های اینجا در واقع همان شیتانند که آدم را فریب داد.
این آگاهی همان آگاهی از قرایض حیوانی بوده نه آگاهی از تمام هستی.و البته این رو نویسنده درک نکرده و دیدی کوتاه به مقابله با اون پرداخته.
غبار جذب بزرگتر ها می شود و بچه ها معصومند پس غبار با گناه یکی است و گناه همان شیطان است پس نویسنده قبول دارد که کارهای شیطان گناه است ولی او گناه را خوب می داند و اعتقاد دارد باید از نفس پیروی کرد و نباید آن را محکوم کرد.
خوب تا اینجا این داستان رو فقط وسیله ای دیدم که نویسنده قصد دارد با استفاده از آن اعتقادات خودش رو معرفی و اعتقادات یگانه پرست ها رو به چالش بکشه.و این واقعیت وقتی بهتر جلوه می کنه که از متون دینی استفاده کرده و قصد داره بندگی رو پوچ و آزادی(البته آزادی بی قید و بند.مثل حیوان ها)رو خوب نشون بده.
امیدوارم با نوشته هام بتونم خواننده های این داستان رو به فکر وادار کنم تا لااقل در مورد داستانی که می خونن به فکر فرو برن.
خود داستان هم معما ها و قصه اش خیلی خوب بود اما همون طور که گفتم این شخص اصلا نتونسته مثل یک نویسنده ی واقعی بنویسه.شما کتاب های ارباب تالکین یا ناک و یا حتی نویسنده های کلاسیک رو بخونید می تونید به این حقیقت پی برید که این شخص بر داستانش مسلط نیست که البته شاید زیبایی و منطق داستان رو فدای معنی کرده.که دور از انتظار هم نیست.
ممنون که پست بنده رو خوندیدیی.
برم داستان بعدش رو بخونم.بای.
ممممنون ولی جلد سوم از سری کتابها خیلی بهتره
نیروی اهرمنی اش : خنجر ظریف - جلد 2
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک