رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر شما صاحب حقوق مادی این کتاب هستید، می‌توانید اجازه نشر رایگان نسخه الکترونیکی آن را به ما بدهید یا آن را از طریق کتابناک به فروش برسانید.
برای اطلاعات بیشتر صفحه «شرایط و قوانین فروش» را مطالعه کنید.
ارلاندو: حقیقت چهار قرن زندگی
امتیاز دهید
5 / 4.7
با 25 رای
نویسنده:
مترجم:
محمد نادری
امتیاز دهید
5 / 4.7
با 25 رای
✔️ ارلاندو نجیب زاده ای است که به عنوان نماد و تصویر روح انسانی جلوه گر می شود و در مسیر گذر تاریخ تغییر جنسیت می دهد تا فقط نماینده جنس مذکر نباشد. در این کتاب اعتراض به ارزشهای پوچ زندگی اشرافی و انتقاد از نوآوری ها و تحولاتی که ارزشهای انسانی را تهدید می کند به بهترین شکل بیان می شود.

در مقدمه مترجم آمده:
«بیهوده است بخواهیم داستان ارلاندو را تعریف کنیم. در این رمان داستان در داستان می‌آمیزد گویی در هزارتویی از قصه گرفتار شده‌ایم. فقط می‌توانیم بگوییم که شخصیت اصلی رمان وولف در عصر ملکه الیزابت به دنیا می‌آید و هرگز نمی‌میرد بلکه در هر دوره و قرن پوست عوض می‌کند و چیزی دیگر می شود تا به عصر ما می رسد. به همین سبب خواندن این کتاب آسان‌تر از توصیف آن است.»
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
khar tu khar
khar tu khar
1392/07/18

کتاب‌های مرتبط

درج دیدگاه مختص اعضا است! برای ورود به حساب خود اینجا و برای عضویت اینجا کلیک کنید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی ارلاندو: حقیقت چهار قرن زندگی

تعداد دیدگاه‌ها:
3
این احساس بر او چیره می شد که ماهی بزرگی او را به دهان گرفته از میان اقیانوسی بی انتها به پیش می راند؛ و این کار،-با اینکه باطنا تمایلی بدان ندارد-با موافقت و رضایت خودش صورت می گیرد.
ارلاندو
ویرجینیا وولف
می بینی که ما انسانها از چه مواد ناهمگونی ترکیب یافته ایم.
فکرمان صحنهء نمایش چه اشکال نامتناسب و محل تجمع چه تلبیساتی است.
در یک لحظه بر زاده شدن خویش تأسف می خوریم و بر حال و روزمان در این جهان رقت می آوریم و تا اوج زهدی مرتاضانه پر می گشاییم؛
و لحظه ای دیگر رایحهء کوچه باغی آشنا ما را از خود بیخود می کند و برای شنیدن نغمه خوانی باسترکها مویه می کنیم.
ارلاندو
ویرجینیا وولف
دست مرد برای نگه داشتن شمشیر آزاد است و زن باید از دست خود برای نگه داشتن ساتن استفاده کند تا از روی شانه هایش نلغزد. مرد تمام رخ و از رو به رو به جهان مینگرد گویی آن را برای استفاده ی او و به دلخواه او ساخته اند. زن از نیمرخ به جهان مینگرد با نگاهی موشکاف و حتی شکاک. اگر هر دو لباسی مشابه به تن میکردند امکان داشت که نگاهشان به جهان نیز یکسان باشد.
" ازمتن کتاب"
می‌خواست فریاد بکشد آفرین! آفرین! چرا که عجب نمایش زیبایی بود ، عجب صفحه‌ای از کتاب قطور زندگی انسان جدا می‌شد!
" از متن کتاب "
ارلاندو: حقیقت چهار قرن زندگی
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک