رسته‌ها
گزارش تخلف

با توجه به اینکه کتاب‌های موجود در کتابناک توسط کاربران در وب‌سایت قرار گرفته‌اند، ممکن است اشتباهی در رابطه با انتشار آن‌ها بروز کند. در این صورت، لطفاً با استفاده از فرم زیر، گزارشی از تخلف روی داده و یا اعتراض خود را به ما اعلام کنید.
در صورت تمایل، نشانی ایمیل خود را در قسمت توضیحات درج کنید.

با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد.

گفتگو با خورخه لوئیس بورخس

امتیاز شما
5 / 3.8
با 8 رای
امتیاز شما
5 / 3.8
با 8 رای
گفتگو با خورخه لوییس بورخس " اثری است گرآوری شده توسط ریچارد بورجین استاد دانشگاه آمریکایی که توسط مجمود فاضلی بیرجندی به فارسی ترجمه گشته است. درواقع این کتاب متن مصاحبه و گفتگوهای بورجین با بورخس است.
خورخه لوییس بورخس نویسنده بزرگ آرژانتینی است. بورخس -بنابر گفته مترجم همین کتاب- یکی از غریب‌ترین نویسندگان دنیاست. به این خاطر که غربی است اما شرقی دیده می‌شود. او از یهود و اسلام و فرهنگ‌های ایران و هند به نحوی دقیق خبر دارد و می‌نویسد که گویی برآمده از دنیای شرق است. در واقع بورخس به تنهایی یک دایره المعارف شگفت‌انگیز است از ادبیات. دانشو آگاهی وی در تمام علوم، بی‌نظیر است.
مهم‌ترین ویژگی این نویسنده مشهور آرژانتینی، ذهن به‌شدت خلاق اوست. نوشته‌های او به اندازه‌ای شگفت‌انگیز است که مخاطب در حین مطالعه، تماع را گویی که با چشم‌های خود می‌بیند. این کتاب یکی از بهترین اسناد برای آشنایی با طرز تفکر و نوع اندیشه مردی است که دنیا را بهتر از دیگر انسان‌ها می‌شناخت.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
فرشید
1398/08/20
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی گفتگو با خورخه لوئیس بورخس

تعداد دیدگاه‌ها:
0
دیدگاهی درج نشده؛ شما نخستین نگارنده باشید.
ویرایش و افزودن تگ‌ها

از طریق فرم زیر می‌توانید تگ‌های این کتاب را ویرایش کنید و یا تگ جدیدی به این کتاب اضافه نمایید.

برای جدا کردن تگ‌ها از کلید TAB استفاده کنید.

گزارش لینک خراب

ضمن تشکر از شما بابت گزارش مشکل، خواهشمندیم توضیح دهید چه پیام خطایی دریافت می‌کنید. متن پیغام و توضیحات خود را در کادر زیر وارد کنید.

کاربر گرامی!
امکان خرید اشتراک از خارج کشور ایران، با استفاده از حساب پی‌پال فراهم شده است.