رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر شما صاحب حقوق مادی این کتاب هستید، می‌توانید اجازه نشر رایگان نسخه الکترونیکی آن را به ما بدهید یا آن را از طریق کتابناک به فروش برسانید.
برای اطلاعات بیشتر صفحه «شرایط و قوانین فروش» را مطالعه کنید.

سیری در تاریخ زبان و لهجه های ترکی

سیری در تاریخ زبان و لهجه های ترکی
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 37 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 37 رای
هنوز توضیحاتی برای این کتاب ثبت نشده
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
el danize
el danize
1394/11/30

کتاب‌های مرتبط

درج دیدگاه مختص اعضا است! برای ورود به حساب خود اینجا و برای عضویت اینجا کلیک کنید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی سیری در تاریخ زبان و لهجه های ترکی

تعداد دیدگاه‌ها:
5
یادم میاد که در خوابگاهمون یه هم اتاقی داشتیم که معتقد بود از چین تا اروپا به نوعی همگی ترک هستند. بخصوص روی مردم آلمان تاکید داشت. امان از پان ترکیسم و پان عربیسم و ...!
[quote=''][/quote]شوربختانه نویسنده کتاب از نظر تاریخی هنوز فرق میان آذری و ترکی را نمی داند. کوشش و زحمات فراوانی برا کتاب کشیده شده اما باید دانست که
نخست پژوهش های ژنتیک نشان داده که بیشتر مردم نجد ایران دارای ژنی یکسان هستند که ۱۲۰۰۰ سال است تقریبا دست نخورده باقی ماند است ( آن هم با این همه هجوم از شرق و غرب) و نژاد آن ها آلتایی یا سامی نیست که می توانید به پژوهش های ژنوم دانشگاه پورتموث مراجعه کنید. در نتیجه آذری های گرامی ایران زمین از نژاد ایرامی هستند نه آلتایی. این پژوهش در چند سال اخیر این را ثابت کرده است. همچنین همین پژوهش ثابت کرده که از ایران مهاجرت به مناطق دیگر صورت گرفته و مهاجرتی از خارج ایران به داخل آن در کار نبوده است. پس مهاجرت آلتایی ها به ایران وهمی بیش نیست. دوم همانگونه که در قسمت نخست گفتم زبان آذری از زبان های ایرانی است و آذری پهلوی هم به آن می گوییم و از زبان ترکی که شاخه اغوز در ایران است جداست تا چندصد سال پیش مردم تمام نواجی آذربایجان با آن زبان سخن می گفتند. آذری پهلوی از شاخه زبان های تاتی و زبان های نوایرانی شمال غربی است که اکنون جزیره گویشورزانی در آذربایجان شرقی و غربی و سبلان و البرز و قزوین و زنجان دارد. درباره زبان آذری می توانید در همین جستار کتابناک به کتاب آذریگان از صادق کیا مراجعه کنید.
زبان ترکی اغوز بعدها در میان مردم آن نواجی با ورود آق قویونوها باب شد که البته بیشتر با زور شمشیر بود. در حقیقت قدیمیترین نوشته ترکی در ایران که مکتوب شده مربوط به قرن پانزدهم میلادی است و نه پیشتر و نام آن اشعار حسن اوغلو است.
بنابراین نتیجه آن خواهد بود که مردم آذری امروزی ترک نژاد نبوده و ایرانی نژاد هستند. و دانش ژنتیک آن را ثابت کرده است جال چه یکسری خوششان بیاید و چه خوششان نیاید. همچنین زبان ترکی زبانی است که بیش از چندصدسال از عمر آن در تاریخ ۸۰۰۰ ساله ایران نمی گذرد.
اولین نوشته ترکی ازآن قطران تبریزی است قرن پنجم که باناصرخسروهم ملاقاتی داشته است.درباره نژاد،مانژادهای سفید،سیاه(زنگی)وزردراداریم،چیزی بنام نژادایرانی،ترک یانژادآریایی نداریم،نژادمختص ژنتیک رنگهاست،نه ژن اقوام وملتها...آذری زبان نیست،بلکه اصالت ملت آذربایجان است،زبان آذربایجانیهاترکی ازنوع غربی است،یعنی ترکی اوغوز....
سپاس برای به اشتراک‌گذاری این کتاب جالب، یکی از معدود نوشتجاتی که با دید علمی در زمینه‌ی زبانشناسی به زبان ترکی پرداخته.
تعداد صفحات ۱۲۵ نیست و در حقیقت ۴۷۸ صفحه است و همچنین این نسخه چاپ سال ۱۳۸۰ از نشر پیکان می‌باشد که در بخش توضیحات به اشتباه نشر نو و سال ۱۳۶۵ ذکر شده.
سیری در تاریخ زبان و لهجه های ترکی
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک