[e='Daftarpour']سلام. منتظر سه جلد دیگهشم هستیم، و انشاءالله اونام با همین قطع و اندازه. امیدوارم کتابای تاریخ فرهنگشم، خصوصاً، شما یا دیگران لطف کنین و ما رو بیشتر مستفیض بفرمائین. مرسی.[
آیا موجود هستش؟
با کمال شرمساری باید عرایض پیشین خود را که دیلاً در برابر شماست اصلاح کرده به عرض برسانم شرح مبسوط اقداماتی که ذکر آن رفت در جلد دوّم این کتاب آمده که فعلاً در کتابناک ارائه نشده است. معالوصف مؤلّف در نتیجهگیری پایانی همین جلد نخست هم به نقشش در تأسیس دانشگاه تهران اشارهای اجمالی دارد. ضمناً به عظمت مقام علمی هر دو استاد بزرگوار، مرحومان صدّیق و حسابی، و مراتب صداقت و علوّ اخلاقی آنها به خوبی واقفم و همین موجب تحیّر و سرگردانی من ناچیز شده است.
در این کتاب، مرحوم دکتر عیسی صدّیق (اعلم) به تفصیل، و در چند فصل مشبع، به شرح مأموریتش در ایجاد و تأسیس دانشگاه تهران پرداخته است. حتّی، از آنجا که قسمت بسیار مطوّلی از کتاب را به این موضوخ اختصاص داده و همچنان اعتقاد دارد که حقّ مطلب ادا نشده، خوانندگان را به کتاب دیگرش، یک سال در امریکا، ارجاع میدهد. با این وصف نمیدانم نقش مرحوم دکتر حسابی در تأسیس دانشگاه تهران چه بوده است. هم خود ایشان در زمان حیاتشان در ضمن برنامهای تلویزیونی، در اوایل یا اواسط دهۀ 1360، به نقششان در این امر اشاره کردند و هم پسر دانشمندشان با این حال هنوز از سهم ایشان در بنیانگذاری دانشگاه تهران بیخبرم. شاید، مانند استاد مرحوم، مهندس احمد حامی، در امور ساختمانی و مهندسی بنای دانشگاه ذیسهم بودهاند، که در این صورت میبایست صریحأ به آن اشاره میکردند. خلاصه هنوز نمیدانم باید سوگند حضرت عبّاس (ع) دکتر حسابی را باور کنم یا دم خروس دکتر عیسی صدّیق (اعلم) را.
سلام. منتظر سه جلد دیگهشم هستیم، و انشاءالله اونام با همین قطع و اندازه. امیدوارم کتابای تاریخ فرهنگشم، خصوصاً، شما یا دیگران لطف کنین و ما رو بیشتر مستفیض بفرمائین. مرسی.
دیدگاههای کتاب الکترونیکی یادگار عمر: خاطراتی از سرگذشت دکتر عیسی صدیق