رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر شما صاحب حقوق مادی این کتاب هستید، می‌توانید اجازه نشر رایگان نسخه الکترونیکی آن را به ما بدهید یا آن را از طریق کتابناک به فروش برسانید.
برای اطلاعات بیشتر صفحه «شرایط و قوانین فروش» را مطالعه کنید.
تاریخ انقلاب روسیه - جلد ۲
امتیاز دهید
5 / 4.4
با 38 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.4
با 38 رای
لئون داویدویچ تروتسکی متفکر، انقلابی، سیاستمدار و نظریه پرداز مارکسیست بود. در آغاز تشکیل اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی، تروتسکی که چهره ای تأثیرگذار و بانفوذ به حساب می آمد به عنوان کمیسر خلق برای روابط خارجی برگزیده شد. به خاطر کشمکش هایی که در دههٔ ۱۹۲۰ میان تروتسکی و ژوزف استالین، بر سر قدرت و شیوه اداره حکومت، وجود داشت، تروتسکی از حزب سوسیال دموکرات کارگری روسیه اخراج و از اتحاد شوروی تبعید شد. وی در دوران تبعید چندین کتاب مهم دربارهٔ فاشیسم و رژیم استالین نوشت. او که در اواخر دهه ۳۰ از دید استالینیست ها (مقامات اتحاد جماهیر شوروی)، عنصری خطرناک برای رژیم استالین در شوروی و جریان چپ روسی در جهان شده بود در سال ۱۹۴۰ در مکزیک توسط یکی از مأموران کمیساریای خلق در امور داخلی به قتل رسید. ایده های تروتسکی تشکیل دهندهٔ پایه و اساس تئوری تروتسکیسم هستند.
در کتاب تاریخ انقلاب روسیه تروتسکی، این شخصیت مهم سیاسی که از افراد نزدیک به لنین بوده دیدگاه خود را در مورد در انقلاب روسیه می نویسد.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
miran2009
miran2009
1389/12/18

کتاب‌های مرتبط

درج دیدگاه مختص اعضا است! برای ورود به حساب خود اینجا و برای عضویت اینجا کلیک کنید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی تاریخ انقلاب روسیه - جلد ۲

تعداد دیدگاه‌ها:
6
دوست عزیز آنوبیس، درود بر شما. این توالی خطی و ساکن (بدون انقلاب) نیز مانداب تاریخ را به گنداب می کشد. نمونه اش شوروی در غیاب تروتسکی بود یا به قول امام که جنگ را رحمت تعبیر فرمودند (و پس از جنگ نیز جنبه هایی از صحت کلام ایشان معلوم شد) راه سوم شما چیست؟
باتشکراز زحمات شما در انتخاب ومعرفی آثار خوب.
کتاب خوبیه
مرسی از کتابای خوبو جالب miran2009
امیدوارم ادامه داشته باشه:-)
عالی بود من کلا از روسیه وتاریخش خوشومی آد.http://ketabnak.com/smilie/sinlove.gif
تروتسکی با طرح فرضیه مارکسیستی انقلاب مداوم میخواست با شکل گیری دولت متمرکز و نهاد دولت خودکامه مقابله کند اما چگونه میتوان نیروهای اجتماعی را واداشت دائما در حال انقلاب کردن باشند و انقلابی که به رفتار همیشگی نیروهای موثر تاریخی /اجتماعی تبدیل شود آیا علیه سرشت رادیکال خود نمیشورد؟و انقلابی که دائما رخ دهد از شکل گیری تاریخ جلوگیری نمیکند؟زیرا دگرباشی لحظه ای از تراکم کنشهای پیوسته در توالی زمان خطی جلوگیری میکند و این کار هر همجوشی اراده های تاریخی را از هم می پاشاند به عبارتی کنش بی خاطره میشود و تداومش ناممکن میشود و الخ
تاریخ انقلاب روسیه - جلد ۲
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک