رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر شما صاحب حقوق مادی این کتاب هستید، می‌توانید اجازه نشر رایگان نسخه الکترونیکی آن را به ما بدهید یا آن را از طریق کتابناک به فروش برسانید.
برای اطلاعات بیشتر صفحه «شرایط و قوانین فروش» را مطالعه کنید.
عشق سوان
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 23 رای
نویسنده:
مترجم:
عظمی نفیسی
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 23 رای
از میان مفاهیم گوناگون مطرح شده در ادبیات، بی گمان مفهوم «عشق» یکی از جذاب ترین و در عین حال چالش برانگیزترین موضوعاتی است که در اشکال مختلف به آن پرداخته شده است. مارسل پروست نیز در «عشق سوان» به تحلیل عشق و بررسی تاثیرات آن بر روان آدمی می پردازد. از دیدگاه او، عشق حاصلی جز سرسپردگی در برابر معشوق نیست، و از ایجاد پیوند روحی در میان آنها ناتوان است. پروست شالوده عشق را بر بنیاد محرومیت استوار می کند. پیوند عاشقانه سوان و اودت نیز به عنوان نمونه ای از یک رابطه عاشقانه نافرجام است که نتیجه ای جز شکست در بر ندارد. پروست با ارائه تصویری نو از مفهوم عشق، آن را حاصل یک سوء تفاهم کم اهمیت می داند که با تردید، ناآرامی و بی ثباتی آغاز می شود، و با دلزدگی و ملال پایان می پذیرد. این مقاله، به تحلیل دیدگاه های پروست درباره عشق در «عشق سوان» می پردازد.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
khar tu khar
khar tu khar
1391/09/26

کتاب‌های مرتبط

درج دیدگاه مختص اعضا است! برای ورود به حساب خود اینجا و برای عضویت اینجا کلیک کنید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی عشق سوان

تعداد دیدگاه‌ها:
4
در جستجوی زمان از دست‌رفته» در واقع داستان زندگی خود نویسنده و ارزیابی فرانسه از زاویه دید «پروست» و از دست دادن زمان و معنای جهان است. ایده داستان در سال 1909 شکل گرفت و نگارش تمام هفت جلد تا سال 1922 طول کشید. کتاب در سال‌های 1913 تا 1927 و به تدریج منتشر شد.
[quote='naghmeh_2000']لینک لطفا
[/quote]
لینک دانلود
با تشکر فراوان از khar tu khar عزیز.
از میان مفاهیم گوناگون مطرح شده در ادبیات،‏ بی‌گمان مفهوم «عشق» یکی از جذاب‌ترین و در عین حال چالش برانگیزترین موضوعاتی است که در اشکال مختلف به آن پرداخته شده است. مارسل پروست نیز در «عشق سوان» به تحلیل عشق و بررسی تأثیرات آن بر روان آدمی می‌پردازد. از دیدگاه او،‏ عشق حاصلی جز سرسپردگی در برابر معشوق نیست،‏ و از ایجاد پیوند روحی در میان آنها ناتوان است. پروست شالودة عشق را بر بنیاد محرومیت استوار می‌کند. پیوند عاشقانة سوان و اودت نیز به عنوان نمونه‌ای از یک رابطة عاشقانة نافرجام است که نتیجه‌ای جز شکست در بر ندارد. پروست با ارائة تصویری نو از مفهوم عشق،‏ آن را حاصل یک سوء تفاهم کم اهمیت می‌داند که با تردید،‏ ناآرامی و بی‌ثباتی آغاز می‌شود،‏ و با دلزدگی و ملال پایان می‌پذیرد.
عشق سوان
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک