رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر شما صاحب حقوق مادی این کتاب هستید، می‌توانید اجازه نشر رایگان نسخه الکترونیکی آن را به ما بدهید یا آن را از طریق کتابناک به فروش برسانید.
برای اطلاعات بیشتر صفحه «شرایط و قوانین فروش» را مطالعه کنید.
اندیشه اجتماعی گئورگ زیمل
امتیاز دهید
5 / 4.1
با 56 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.1
با 56 رای
هرست هله در این کتاب به بررسی موشکافانه‌ی ایده‌ها و نوشته‌هایی از زیمل میپردازد که شیوه‌ی نوی برای نگاه کردن به فرهنگ و جامعه به دست میدهد و جایگاه جامعه‌شناسی را در میان رشته‌های دانشگاهی تثبیت میکند. کانون توجه این کتاب علایق فکری اصلی زیمل‌اند، از جمله فرآیند تفرد، دین، زندگی شخصی و خانوادگی شهرها و مدرنیزاسیون. هرست هله در این کتاب تصویری از زیمل به دست می‌دهد که کامل‌تر از تصویری است که جامعه‌شناسان دیگر ارائه داده‌اند. علاوه بر این، او جنبه‌هایی از جامعه‌شناسی زیمل را که کمتر شناخته شده است (چون هنوز به انگلیسی ترجمه نشده است) در این کتاب می‌گنجاند. بنابراین، این کتاب نه تنها برای کسانی که با زیمل آشنایی ندارند بلکه برای کسانی هم که با آثار او آشنایی دارند ارزشمند است.
این کتاب اندیشه‌ی اجتماعی گئورگ زیمل را در هشت فصل به‌ترتیب زیر به خواننده عرضه می‌کند: هدف فصل نخست آشنا کردن دانشجوی آثار زیمل با زمینه‌ی تاریخی و فرهنگی‌ای است که این آثار درون آن درک شدند و چاپ شدند. این فصل زیمل را در مقام معلم و نویسنده معرفی می‌کند. او که در رشته‌ی فلسفه تعلیم دیده بود جامعه‌شناسی را به‌عنوان یکی از رشته‌های علوم انسانی بنیاد نهاد و اجازه نداد فیزیک و زیست‌شناسی منابع الهام برای روش آن شوند. پدرش بازرگان یهودی موفقی بود، و او تحت تأثیر این امر بود که نسل والدین او ایمان یهودی را رها کرده و مسیحی شده بودند. فصل دو در وهله‌ی اول به روش زیمل اختصاص می‌یابد. فصل سه به ساختار جامعه می‌پردازد و به تعلیماتی در جهت هدایت اشخاص که چگونه خود را راه برند. این دومی معمولاً هنجارهای اجتماعی خوانده می‌شود.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
hanieh
hanieh
1397/10/06
درج دیدگاه مختص اعضا است! برای ورود به حساب خود اینجا و برای عضویت اینجا کلیک کنید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی اندیشه اجتماعی گئورگ زیمل

تعداد دیدگاه‌ها:
0
دیدگاهی درج نشده؛ شما نخستین نگارنده باشید.
اندیشه اجتماعی گئورگ زیمل
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک