رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر شما صاحب حقوق مادی این کتاب هستید، می‌توانید اجازه نشر رایگان نسخه الکترونیکی آن را به ما بدهید یا آن را از طریق کتابناک به فروش برسانید.
برای اطلاعات بیشتر صفحه «شرایط و قوانین فروش» را مطالعه کنید.
تاریخ ابن خلدون - جلد 1
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 122 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 122 رای
کتاب «العبر و دیوان المبتدا و الخبر فی ایام العرب و العجم و البربر و من عاصرهم من دوی السلطان الاکبر» یا «تاریخ ابن خلدون» که نگارش آن در دهه های پایانی سده هشتم هجری از سوی تاریخ نگار، اندیشمند، جامعه شناس و فیلسوف نامدار تاریخ اسلام، ابوزید عبدالرحمن بن محمد، نامور به ابن خلدون ( ۸۰۸-۷۲۲ ه . ق )، انجام پذیرفت از جمله مشهورترین، مهمترین و ارزشمندترین مجموعه های مفصل تاریخ عمومی به شمار می آید.
در این کتاب، ابن خلدون بسان مورخان پیشین، تاریخ را تنها از لحاظ ظاهر که عبارت از جمع آوری حوادث و وقایع رخ داده در طول زمان است بررسی و بازبینی نکرد، بلکه از منظر بررسی علل و منشا پیدایش حوادث و رویدادها نیز آن را مورد تفقد قرار داد.
آنچه روشن است، ابن خلدون در این کتاب با قریحه انتقادی عالی خویش نه تنها کوشید وقایع تاریخی را با استخراج و بیرون کشیدن علل جزیی رخدادها و حوادث درک و تفسیرکند، بلکه سعی کرد رویدادهای تاریخی را از طریق طرح و تدوین تاریخ علمی و مبتنی بر اصول صحیح نقادی و همچنین با مرزبندی قوانین تاریخ و توجه به تطور آن مرتبط با جغرافیای انسانی و مظاهر اقتصادی، سیاسی و اجتماعی تبیین کند.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
omid6
omid6
1389/06/22

کتاب‌های مرتبط

درج دیدگاه مختص اعضا است! برای ورود به حساب خود اینجا و برای عضویت اینجا کلیک کنید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی تاریخ ابن خلدون - جلد 1

تعداد دیدگاه‌ها:
14
احتمالا ابن خلدون عجیب ترین مورخ جهان است،زیرا صاحب نظران می گویند که مقدمه تاریخ او یا همان سیر تمدن ها و فلسفه آن از خود تاریخی که نوشته است بسیار برتر و بالاتر است.مقدمه را محمد پروین گنابادی و خود تاریخ را عبدالمحمد آیتی به فارسی برگردانده اند.
هر وقت کشورها و شهرهایی را که در جلگه‌ها و دشت‌های هموار واقع است به سبب ضعف دولت آن بی‌لشکر و نگهابانان ببینند بدان سوی می‌تازند و به غارتگری می‌پردازند. چنین جایگاه‌هایی بهترین طعمه‌ی آنان به شمار می‌رود و به سبب سهولت تهاجم، دم‌به‌دم بدان سوی تاخت‌وتاز می‌کنند و به تاراج و غارت اهالی آن دست می‌یازند تا آنکه مردم آن کشور به کلی محکوم و اسیر آن‌ها می‌شوند. هرگاه قوم عرب بر کشورهایی دست یابد به سرعت آن ممالک رو به ویرانی می‌روند زیرا تازیان ملتی وحشی‌اند و عادات و موجبات وحشی‌گری چنان در میان آنان استوار است که همچون خوی و سرشت ایشان شده است
مقدمه، ابن خلدون، ج 1، ص 284
دیدگاه شما به علت درج ایمیل شخصی حذف گردید.
[edit=simin]1393/12/07[/edit]
دوست گرامی ،
حق چاپ و نشر این کتاب مربوط به پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی می باشد و ربطی به مولف و مترجم نداره ؛ به همین دلیل هر 6 جلد کتاب غیرفعال شد و متاسفانه از فعال کردن آنها معذوریم.
سلام ،ضمن عرض خسته نباشیدبه مسئولین محترم سایت این جلددانلود نمیشه ومجلدات پنجگانه بعدی قابل دانلودشدنه اگه قانون بالا درسته بایددرموردهمه مجلدات صدق کنه نه یکی ازآنهادرضمن مولف ومترجم هردوشون عمرشونو دادن به شما!
حضرات آقای محمد شعبانی و امثالهم چه کسی گفته هر کی نظرات مخالف با شیعه داره غیر منطقی حرف میزنه (?)(?)(?)(?)(?)(?)(?)(?)(?)(?)(?)(?)
ابن خلدون در بسیاری از مسائل از جمله مسئله خلافت دیدی غیر منطقی دارد او در جنگ صفین توجیه گر کار معاویه است و ان را به اجتهاد معاویه ربط می دهد که علی ابتدا قاتلین عثمان را قصاص کن که چیزی جز بهانه نبود که علی قاتل است.او در مسئلع جانشینی یزید باز هم معاویه را مبرا و او را مجبورشده به این امر میداند که بزرگان بنی امیه میخواعند ومصلحت اسلام ایجاب میکرد گرچه بسیاری از این نقدها وکم کاری ها بر ابن خلدون وارد است اما باز هم حق مطلب این است که او از مشاهیر مسلمانان است که قبل از اکوست کنت فرانسوی از جامعه شناسی حرف می زند وموسس ان.:stupid::stupid::stupid:
جناب ابن خلدون، در بخش "درباره فاطمی" ایده مهدویت را رد می کنند و آنرا مغایر با ختم نبوّت می دانند!
چیزی که امروزه توسط دکتر سروش در بعضی از سخنرانی ها مطرح می گردد...
ممنون
البته ابن خلدون اینقدر که مقدمه اش با ارزش هست خود کتابش نیست::-(:-(O
ابوزید عبدالرحمن بن محمد بن خلدون حَضرَمی (۸۰۸-۷۳۲ ه‍ ق ، تونس) ، تاریخ‌نگار، جامعه‌شناس، مردم‌شناس و سیاست‌مدار مسلمان.وی را از پیشگامان تاریخ‌نگاری به شیوهٔ علمی و از پیشگامان علم جامعه‌شناسی می‌دانند که حدود ۴۰۰ سال پیش از اگوست کنت - مؤسس علمی به نام جامعه‌شناسی (به فرانسوی: La sociologie) در فرانسه - می‌زیست.:-)
تاریخ ابن خلدون - جلد 1
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک